Services industriële automatisering (A/E/I)

U wilt dat uw storingen op het gebied van industriële elektrotechniek (E), instrumentatie (I), automatisering (A) en informatisering (ICT) snel verholpen worden. Met een serviceovereenkomst van Actemium staan onze service monteurs en software service engineers desgevraagd dag en nacht voor u klaar.

Snelle oplossing bij uitval van uw installaties of software applicaties

Onze ervaren technici zorgen er in het geval van een technische storing of calamiteit voor dat u snel weer kan vertrouwen op de beschikbaarheid en continuïteit van uw installaties, systemen en machines. Onze service medewerkers zijn gespecialiseerd op het gebied van elektrotechniek en instrumentatie (E&I), automatisering en informatisering(ICT).

Wat zijn de voordelen van een serviceovereenkomst?

  • (24/7) Beschikbaarheid van de Actemium helpdesk
  • Gegarandeerde response tijden
  • Maatwerkafspraken voor een optimale ondersteuning op uw systemen
  • 1 Aanspreekpunt voor al uw vragen
  • Altijd een ‘back-up’, uw organisatie staat er niet alleen voor
  • Reserveonderdelen snel voorhanden middels aanvullend abonnement en 24/7 reparatie service
  • Service portal voor een duidelijke verslaglegging, welke voor u ook bruikbaar is als kennis database

Naar een beter storingsmanagement

Actemium staat als meest voorspelbare onderhoudspartner van Nederland voor een lange termijnrelatie. Bij het afsluiten van een serviceovereenkomst (SLA) bent u niet alleen verzekerd van een snelle en adequate ondersteuning, maar wordt middels een probleemanalyse gewerkt aan het verder verbeteren en optimaliseren van uw productiesystemen.
Onze specialisten ondersteunen u in dit proces middels het uitbrengen van een helder advies, inclusief de benodigde investering voor implementatie van de aanbeveling(en).

Software back-up en FILE management

In de applicatiesoftware van uw besturingssystemen is veel kennis en ervaring van uw bedrijfsprocessen opgeslagen. Mocht er iets mis gaan met deze software dan kan er mogelijk schade ontstaan doordat processen niet meer lopen zoals bedacht, met alle gevolgen van dien. Het regelmatig maken van een back-up is derhalve sterk aan te bevelen. Naast het maken van de back-ups is het ook belangrijk om uw versiebeheer van de diverse back-ups goed te organiseren. Actemium kan dit gehele proces voor u verzorgen. Naast het periodiek maken van de back-ups, kunnen wij met onze dienst FILEmaps deze back-ups 24/7 beheren. FILEmaps is een web-based omgeving waar het gehele beheer, inclusief versiebeheer, voor u automatisch wordt verzorgd. U heeft via een beveiligde internet werkomgeving 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang tot al uw bestanden!

Reserveonderdelen en Reparatie service

Besturingssystemen zijn een samenstelling van software en hardware. Deze vaak kostbare hardware kan defect gaan, vaak is dat op een ongewenst moment. Het liefst wilt u dan direct weer over uw hardware kunnen beschikken. Met het door Actemium ontwikkelde ‘abonnement reserveonderdelen’ bent u op alles voorbereid. Wij staan 24/7 voor u klaar en kunnen alle onderdelen of verouderde componenten snel vervangen.
Na een grondige inventarisatie en risicoafweging wordt in overleg een pakket onderdelen voor u samengesteld. U koopt niets maar sluit een abonnement af voor deze onderdelen, inclusief een responsecontract. Zo bent u 24/7 verzekerd van het feit dat specifieke besturingscomponenten binnen een door u gesteld tijdstip middels een koerier worden aangeleverd. Actemium neemt de gehele logistiek voor haar rekening inclusief een mogelijk reparatietraject van het onderdeel. Daarnaast kunt u beroep doen op de deskundigheid van Actemium voor het vervangen en in bedrijf nemen van het nieuwe onderdeel. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Opleiding & Coaching

De voortschrijdende ontwikkeling in nieuwe technologie zorgt voor een permanente druk op de kennis van uw medewerkers die met deze technologie werken. (Bij)scholing van uw werknemers is daarom actueler dan ooit! Daarnaast is het hebben en houden van een goede balans tussen gespecialiseerd en allround vakkundig personeel met kennis van uw eigen processen en toegepaste technieken essentieel. Op de website van Actemium Open College kunt u kiezen voor standaard- of maatwerktrainingen, workshops en (Smart) Coaching.

 
 
 
&nbp;